ΓΗΠΕΔΟ ΤΕΝΙΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Περιοχή Κηφισιά, Αττική
Έκταση 648μ2
Κατηγορία Έργα Αθλητισμού και Αναψυχής
Έργο Μελέτη και Ανακατασκευή

Ένα γήπεδο τένις υψηλών προδιαγραφών δημιουργήθηκε για τους ιδιοκτήτες  μιας κατάφυτης κατοικίας. Ο συνθετικός χλοοτάπητας και τα υπόλοιπα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι ιδανικά για την κατασκευή εξωτερικών γηπέδων και παρουσιάζουν εξαιρετική αντοχή σε αντίξοες συνθήκες ενώ αντέχουν στην υπεριώδη ακτινοβολία και σε έντονες διακυμάνσεις θερμοκρασιών.

Για τις ανάγκες του γηπέδου και για την ενίσχυση της αποστράγγισης και της αντικραδασμικής δράσης, χρησιμοποιήθηκε πιστοποιημένος από την ITF συνθετικός χλοοτάπητας της Limonta SpA, ύψους πέλους 15mm και η πλήρωση έγινε με υψηλής ποιότητας χαλαζιακή άμμο. Τα υψηλά επίπεδα επιδόσεων που μπορούν να προσφέρουν αυτές οι επιφάνειες, συνδυάζουν την υψηλή αισθητική με τη δυνατότητα να χρησιμοποιούνται όλο τον χρόνο, χάρη στο ειδικό σύστημα αποστράγγισης που επιτρέπει το παιχνίδι ακόμα και σε ακατάλληλες καιρικές συνθήκες.

Ο συνθετικός χλοοτάπητας της εταιρίας Limonta SpA, σε συνδυασμό με την προσεκτική έρευνα σχετικά με τα υλικά και την ποσότητα πλήρωσης, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων συστημάτων που καλύπτουν τις διαφορετικές τεχνικές απαιτήσεις και καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών αθλητών όσο και εκείνων που αγαπούν το παιχνίδι.