ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ BOUTIQUE “SEESOO” ΣΤΗΝ ΠΟΥΝΤΑ, ΠΑΡΟΣ

Περιοχή Πούντα, Πάρος
Έκταση 5500μ2
Κατηγορία Αρχιτεκτονική Τοπίου
Έργο Μελέτη

Σε ένα ήσυχο περιβάλλον ανάμεσα σε μεσογειακούς κήπους, το ξενοδοχείο SeeSoo βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία για χαλάρωση και αναζωογόνηση με μοναδική και ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Το SeeSoo είναι ένα τυπικό παράδειγμα κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής – ασβεστωμένα κτίρια που μοιάζουν με κύβους, καθαρές γραμμές και σοκάκια.

Η αειφορία είναι η βασική ιδέα για τον σχεδιασμό του SeeSoo. Οι επιλογές των υλικών και οι λεπτομέρειες των εξωτερικών χώρων του ξενοδοχείου συνδυάζονται διακριτικά με τα δομικά στοιχεία και τα χαρακτηριστικά του τοπίου. Οι φυτεύσεις δημιουργούν ένα μεσογειακό και ξηρομορφικό (xeriscape) τοπίο, με ποικιλία υφών, χρωμάτων και αρωμάτων που προσδίδουν στον χώρο αρμονία και εποχικότητα, ενώ όλα τα φυτά έχουν επιλεγεί ώστε να ταιριάζουν στις εδαφικές συνθήκες και στο κλίμα της περιοχής.

Ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός του τοπίου και η χαρακτηριστική αρχιτεκτονική του Αιγαίου, μαζί με την κομψότητα και την πολυτέλεια του ξενοδοχείου, όπως φαίνεται στην εντυπωσιακή κύρια είσοδο και τους κοινόχρηστους χώρους του, συνυπάρχουν με την ποιότητα των ευρύχωρων δωματίων του, καθιστώντας αυτό το boutique ξενοδοχείο ειδυλλιακό για μια μοναδική εμπειρία για απόδραση.