Υπηρεσιες

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΠΙΟΥ

Η Αρχιτεκτονική Τοπίου στη LandWorks περιλαμβάνει τον σχεδιασμό και την κατασκευή τοπίων μικρής και μεγάλης κλίμακας στο φυσικό ή αστικό πεδίο – από ιδιωτικούς οικιστικούς έως μεγάλους πολυλειτουργικούς χώρους. Η διαρκής έρευνα στον τομέα των καινοτομιών, του τρόπου ζωής, των υλικών και των τεχνολογιών σε συνδυασμό με τη βαθιά κατανόηση της σχέσης ανάμεσα στον άνθρωπο και τη φύση, αποτελούν σημαντικά σχεδιαστικά εργαλεία και βασικά συνθετικά στοιχεία της οργάνωσης των έργων μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΦΥΤΕΜΕΝΟ ΔΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ ΚΗΠΟΣ

Η LandWorks προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών για τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση βιώσιμων συστημάτων φυτεμένων δωμάτων και κάθετων κήπων προσαρμοσμένων στις ανάγκες του χρήστη, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Τα αξιόπιστα συστήματα υποδομής και υποστήριξης επιτρέπουν διαφορετικές προτάσεις και λύσεις σε οποιαδήποτε οριζόντια, κάθετη ή κεκλιμένη επιφάνεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΡΓΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Η εκτενής εμπειρία της LandWorks στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων, γηπέδων, παιχνιδότοπων και εγκαταστάσεων αναψυχής, σε συνδυασμό με τη συνεχή παρακολούθηση νέων τεχνολογιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας, αποτελούν εγγύηση για ένα λειτουργικό και ανθεκτικό στο χρόνο έργο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Η ομορφιά είναι φυσική, αλλά η διατήρησή της απαιτεί ορθή διαχείριση και αφοσίωση. Δημιουργούμε ένα σχέδιο συντήρησης πρασίνου για να διατηρήσουμε τον εξωτερικό χώρο περιποιημένο όλο τον χρόνο. Η LandWorks διαθέτει γεωπόνους και έμπειρο εργατικό δυναμικό για να διατηρήσει και αναδείξει τον κήπο σας. Μπορούμε να προσφέρουμε μεμονωμένες ή τακτικές επισκέψεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

LANDWORKS

Η εταιρία Αρχιτεκτονικής Τοπίου LandWorks αναλαμβάνει τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση έργων πρασίνου. Παρέχει καινοτόμες ιδέες και λύσεις σχεδιασμού, μέσω ενός δημιουργικού συνθετικού συνδυασμού ανθρώπινων αναγκών, περιβαλλοντικής διαχείρισης, αισθητικής αξίας, επιστημονικής έρευνας και τέχνης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωφ. Κηφισίας 144, Μαρούσι, ΤΚ 15126, Ελλάδα Τηλέφωνο:(+30) 210 802 0912 Fax:(+30) 210 802 0914 Κινητό:(+30) 697 201 0204 | (+30) 697 217 2027 Email:info[at]landworks.gr Ιστοσελίδα:https://www.landworks.gr
© Copyright 2018 - landworks.gr
Top