ΦΥΤΕΜΕΝΟ ΔΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ ΚΗΠΟΣ

Η LandWorks αναλαμβάνει πλήρη σχεδιασμό, εγκατάσταση και συντήρηση σε φυτεμένα δώματα και κάθετους κήπους. Το υψηλό επίπεδο ειδίκευσης, η διάθεση για καινοτομία και οι προσεκτικά επιλεγμένοι προμηθευτές μας, επιτρέπουν να εκπληρώνουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας με ασφάλεια, ευελιξία και υψηλή αισθητική. Με τον κατάλληλο σχεδιασμό και εγκατάσταση των συστήματων υποδομής και υποστήριξης μπορεί να χρησιμοποιηθεί μεγάλη ποικιλία καλλωπιστικών αλλά και εδώδιμων φυτών σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

Τα φυτεμένα δώματα και οι κάθετοι κήποι αποτελούν θετική συνιστώσα στην αστική διαβίωση και στο αστικό κλίμα. Μπορούν να εφαρμοστούν σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους σε κατοικίες ή σε εμπορικές, γραφειακές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Χρησιμοποιούνται ευρέως για τη διαχείριση όμβριων υδάτων, για εξοικονόμηση ενέργειας, για αυξημένη μακροζωία των στεγών και τοίχων, για βελτίωση της ποιότητας του αέρα καθώς και για το αισθητικό και οικονομικό τους όφελος.

LANDWORKS

Η εταιρία Αρχιτεκτονικής Τοπίου LandWorks αναλαμβάνει τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση έργων πρασίνου. Παρέχει καινοτόμες ιδέες και λύσεις σχεδιασμού, μέσω ενός δημιουργικού συνθετικού συνδυασμού ανθρώπινων αναγκών, περιβαλλοντικής διαχείρισης, αισθητικής αξίας, επιστημονικής έρευνας και τέχνης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεωφ. Κηφισίας 144, Μαρούσι, ΤΚ 15126, Ελλάδα Τηλέφωνο:(+30) 210 802 0912 Fax:(+30) 210 802 0914 Κινητό:(+30) 697 201 0204 | (+30) 697 217 2027 Email:info[at]landworks.gr Ιστοσελίδα:https://www.landworks.gr
© Copyright 2018 - landworks.gr
Top